USLUGE

INDIVIDUALNI TRENING

Trener provodi trening sa jednim klijentom pri čemu nadgleda, ispravlja i najvažnije- motivira klijenta, te mu je potpuno posvećen tokom cjelokupnog trajanja treninga.

U cijenu individualnog treninga su uključeni i savjeti vezani za prehranu i dodatke prehrani, te naravno i najkompleksniji dio trenerskoga posla- planiranje i programiranje treninga u skladu sa ciljevima i željama klijenta.

 

GRUPNI TRENING

Trener trenira 2 - 6 klijenata ovisno o početnom dogovoru.

PREDNOSTI RADA U GRUPI:

  • Povoljnija cijena
  • Natjecateljsko ozračje – jak utjecaj na motivaciju
  • Interakcija- moguće izvođenje raznih interaktivnih vježbi
  • Grupa motivira na redovitost u dolascima
  • Zabavnije u grupi

 

DIJAGNOSTIKA / TESTIRANJE

Na klijentu odnosno vježbaču se provodi inicijalno testiranje na početku suradnje i tako svakih mjesec dana treniranja, uvijek prvi trening u novom mjesecu.

Time lakše pratimo Vaš napredak i reguliramo daljnji program vježbanja i ciljeve treninga, te se i Vi osobno možete uvjeriti u vlastiti napredak.

Od dijagnostike se provodi; mjerenje kožnih nabora profesionalnim Harpendenovim kaliperom te određivanje sastava tijela, odnosno postotak tjelesnih masti, mjerenje tjelesne mase, fotografiranje DSLR fotoaparatom svakih mjesec dana, pregled posture, dinamička i statička ortopedska testiranja mobilnosti zglobova, odnosno fleksibilnosti mišića.

Na prvom treningu se provodi i testiranje na vježbama sa utezima i vježbama relativne snage. Metode dijagnostike i testiranja se određuju prema Vašim ciljevima.

OKVIRNE CIJENE

2x tjedno = 750 kn/mjesec

3x tjedno = 1500 kn/mjesec

4x tjedno = 2000 kn/mjesec