O NAMA

OSOBNI TRENING je brand specijaliziran za osobne treninge rekreativaca.

Naš primarni cilj je tjelesna transformacija odnosno unaprijeđenje izgleda (estetike) vježbača u skladu sa željom i zadanim ciljevima. Osim toga, naši stručni treneri pomažu osobama kojima je potrebna i korekcija u držanju, rehabilitacija, rekreacija... Naravno, najvažnije nam je Vaše zdravlje i zadovoljstvo.

Naš tim se sastoji od visokoobrazovanih i stručnih trenera s dugogodišnjim iskustvom koji znaju pravovaljano motivirati i prate Vas tokom cijelog procesa preobrazbe/rehabilitacije i sl., te uvijek spremno pomažu i odgovaraju na sva Vaša pitanja. Koristimo se suvremenom dijagnostikom i metodama slažemo treninge upravo za Vas i Vaše potrebe i želje.

Naša vizija postati sinonim za pozitivnu tjelesnu promjenu izgleda i zdravlje.

Naša misija je to postići na najlakši mogući način i u najkraćem vremenu.

Nikola Starčević

Nikola Starčević

Osnivač

Diplomirao je 2011. godine na Kineziološkom fakultetu sa usmjerenjem "Kondicijska priprema sportaša". Upisao doktorski studiji 2015. na Kineziološkom fakultetu. Zaposlen je kao asistent na Kineziološkom fakultetu, predmet hrvanje.

Zvonimir Murković

Zvonimir Murković

Trener

Zvonimir Murković je trener s dugogodišnjim iskustvom. Obrazovanje je stekao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i nadogradio na mnogobrojnim seminarima i certifikacijama diljem Europe. Iskustvo je stekao u radu sa osobama starosti od 8 do 60 god., od sedentarnih osoba pa do vrhunskih sportaša, uključujući i osobe s raznim bolovima, ozljedama i poteškoćama.

Mladen Ličina

Mladen Ličina

Trener

Magistrirao je 2015. godine na Kineziološkom fakultetu. Trenutno je profesionalni trener u Hrvačkom klubu Metalac i vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, gdje predaje na kolegiju Hrvanje. Njegovo područje interesa uz hrvanje je individualni rad s različitim klijentima koji provodi kroz osobne treninge.